Într-o lume în care aproape totul a ajuns să fie de unică folosinţă, am creat acest blog pentru a pune accent pe tot ceea ce este de valoare în viaţa noastră, ce este cu adevărat important şi care nu trebuie lăsat pe mai târziu, pentru a ajunge să fie apoi amânat sine die şi de cele mai multe ori niciodată realizat. E vorba de visuri, dorinţe, bucurii pe care oricine ar trebui să-şi permită să le trăiască, pentru că împlinirea lor înseamnă împlinirea propriei persoane. Şi nu e vorba de a cheltui mulţi bani pentru a trăi frumos şi a fi fericiţi, ci doar de a învăţa să alocăm în primul rând timp şi apoi minimum de resurse materiale pentru a face şi ceea ce ne place, nu doar ceea ce trebuie.

Dar pentru asta trebuie să ne schimbăm un pic optica, să privim viaţa, necazurile şi bucuriile ei din alt unghi, din altă perspectivă, care acum ne scapă, fiind complet închistaţi în modul în care am fost învăţaţi să gândim şi să trăim. Poate că din dialogurile iscate pe astfel de teme vom învăța cu toții, cei ce scriu și cei ce citesc, să ne fie mai bine, să trăim mai frumos și să fim un pic mai fericiți.

Scriu deci exist înseamnă că se poate face terapie prin scris, că te poți elibera comunicând cu cei din jur, că se poate învăța din expriența celorlalți. Și cum timpul ne permite rar să stăm față în față, folosim ceea ce ne pune la dispoziție tehnologia să ne apropiem chiar și virtual unii de alții.

Să ne scriem de bine 🙂

4 Thoughts to “Salut lume!”

 1. Mult succes în „folosință” și în schimbat perspective!… în bine, de bine…

  1. Atena

   Multumesc frumos Adrian. Ma bucur sa ne regasim si aici. Da, chiar cred in necesitatea schimbarii perspectivei in care ne-am blocat si care nu ne lasa sa vedem „realitatea”.

 2. Multe realizări cu noul tău blog!

  1. Atena

   Multumesc Radu si bine ai venit in noua mea locatie 🙂

Lasă un răspuns