A fost odată ca niciodată o prinţesă nemaivăzut de frumoasă. Într-o după amaiză când venea de la serviciu (trebuia să muncească pentru că făcuse o descoperire de card ca să-şi pună silicoane, că deh… ce prinţesă ar mai fi fost ea cu pieptul plat ca o tigaie), a dat nas în nas cu vrăjitoarea cea rea. Era vrăjitoarea asta atât de rea şi de urâtă încât scotea flăcări pe gură iar în urma ei asfaltul se topea şi se lipea de sandalele prinţeselor de pe stradă. Nimeni nu o mai văzuse de mai bine de un an, dar acum toţi se speriau de curgeau apele de pe ei când îi auzeau numele. Canicula, aşa se numea individa.

Ei bine, când nasul coroiat al Caniculei a întâlnit nasul cârn, proaspăt modelat printr-o operaţie reuşită, al prinţesei, aceasta, epuizată deja de munca de la barul cu păcănele, a leşinat căzând lată pe stradă. Toată lumea a început să se agite, căutându-şi telefoanele ca să pozeze frumuseţea lăţită pe stradă. Câteva selfiuri cu prinţesa au ajuns imediat pe Facebook, iar like-urile au curs neîncetat vreme de vreo 15 minute.

Însă, prin părţile acelea se mutase de curând un prinţ german pe numele lui Liebherr. Frumos şi înalt, răcoros ca briza mării, prinţul făcea furori peste tot pe unde mergea. Trecând şi el pe acolo, în drum spre noua lui casă, a văzut-o pe prinţesa noastră şi brusc i-a îngheţat sângele în vene de emoţie. S-a apropiat de ea şi a sărutat-o cu buze răcoroase trezind-o imediat la viaţă.  A scos apoi din inima lui rece ca gheaţa câteva fructe, o cupă cu îngheţată, apă plată şi minerală, vreo două beri aburite şi o sticlă din cel mai bun vin, oferindui-le ca pe o ofrandă dar şi ca un omagiu adus frumuseţii ei.

Inghetata_slider

sau

Slider_Beer_Panther

Trebuind să aleagă, prinţesa s-a repezit la sticlele cu bere nemţească pe care le-a dat gata dintr-o sorbitură, ca orice prinţesă care se respectă. L-a întrebat apoi, cu ochii în lacrimi, câţi ani o să fie alături de ea, ca să-i ofere toată dragostea lui blândă şi răcoritoare.

„Măcar un an, doi, poţi să-mi garantezi că ai să fii lângă mine să mă protejezi şi să mă răcoreşti?”

„Dacă semnezi certificatul de garanţie (ups, căsătorie), nu un an, nici doi, ci chiar patru voi fi lângă tine. Şi dacă te înscrii în campania “Calitate, Design și Inovație- 6 ANI GARANȚIE” vei sta liniştită încă doi ani că o să fiu mereu lângă tine ca să nu mai leşini niciodată din cauza vrăjitoarelor precum Canicula, Foamea, Setea, etc. Şi dacă ai încredere în mine, chiar fără nicio altă garanţie scrisă, te asigur că o să fiu lângă tine întreaga viaţă, fără să mă stric vreodată. Pentru că sunt de viţă nobilă, iar părinţii mei, specialişti de înaltă clasă în industria frigiderelor şi congelatoarelor, m-au făcut din materiale de cea mai bună calitate, printr-o prelucrare perfectă.”

Şi uite aşa, am încălecat pe o şa şi v-am spus povestea mea, iar ei au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţe şi cu economia făcută la curentul electric, prinţesa şi-a mai făcut câteva operaţii estetice ca să fie la fel de frumoasă la 80 de ani ca la 20.

Lasă un răspuns