Iată că m-am lăsat din nou sedusă de Blogal Initiative și m-am apucat de scris pentru o nouă campanie cu un titlu extrem de incitant: Tu știi ce-și doresc bărbații? Ei bine, habar nu am și chiar dacă am crezut că știu, în anumite momente ale vieții mele, au avut ei grijă să-mi demonstreze că greșeam. Și pentru că tot trebuia să aflu odată și odată, m-am gîndit că cel mai bine este să îi întreb. Sigur că nu m-am apucat să-i abordez pe stradă pentru că la o asemenea întrebare riscam să primesc răspunsuri pe care nu doream neapărat să le aud.

WS_banner_800x1470px_1

Așa că am zis că cel mai bine discut cu cei din familie. I-am împărțit pe categorii de vârstă și am început cu nepotul meu, student în anul 4.

– Ia spune tu, nepoate, am început eu ca o mătușă care se respectă. Ce îți dorești tu, așa în general de la viață și în particular de la un magazin de ceasuri dedicat bărbaților?

– Hmm, bani mulți și femei frumoase.

– Bun, asta la prima întrebare, dar la a doua?

– Pai cam la fel. Pentru ceasul pe care mi-l doresc eu mi-ar trebui o grămadă de bani, iar dacă m-ar servi o fată frumoasă aș face tot posibilul să-l cumpăr.

– Nepoate, e vorba de WatchShop, un magazin online bazat pe modul tipic masculin de a căuta și cumpăra ceasuri.

– Aha, atunci operativitate și iar operativitate. Să pot obține în cel mai scurt timp informațiile de care am nevoie, de pe site, prin telefon sau chat, nu pe email că nu am timp de așteptat. Iar persoana care îmi va răspunde să aibă o voce feminină, suavă și incitantă.

– Alo, nepoate. ăsta e magazin de ceasuri nu sex shop, lasă visele erotice…

– Dar nu m-ai lăsat să termin ce aveam de spus. Deci, să aibă o voce sexi dar să știe absolut tot despre ceasuri și să mă poată ajuta să fac alegerea cea mai bună.

– Bun. Să spunem că nu suni, ci doar te informezi direct de pe site, cum ai vrea să fie organizate informațiile?

– După criterii logice, simple și clare, cu filtre de selecție bine gândite, în așa fel încât din câteva clicuri să ajung acolo unde îmi doresc. Cred că cel mai bun criteriu de selecție este stilul. Trebuie să pot descoperi rapid  zona cu produse moderne și sport. Să găsesc ceasuri etanșe, pentru că știi că eu merg mereu la piscină și mi-ar place să pot înota cu el. Toți fraierii și-ar da seama astfel că e un ceas scump. Iar despre ceasul pe care îl aleg să găsesc toate datele tehnice, ca atunci când îmi aleg un telefon. De exemplu, Ceasul EXPEDITION NORTH POLE-1 6S21/5955199 de la Vostok-Europe, care are și cronograf. cronometru și tahometru și rezistă pâna la 20 atm, e exact pe gustul meu.

ceas-vostok-europe-expedition-north-pole-1-6s21-5955199-194372

Destul de lămurită fiind, am trecut la categoria maturi și l-am abordat, la o oră la care nu era niciun meci la TV, pe propriul consort. Am început deci cu aceeași întrebare referitoare la ce-și dorește el. Răspunsul a venit prompt.

– Bani mulți și femei frumoase (că tot vorbeam de maturitate…).

– Hai mai dă-o naibii, măi bărbate, așa mi-a răspuns și nepotu, am crezut că tu ai mai multă minte.

– Greșești, nu are nicio legătură cu mintea sau cu vârsta, toți bărbații, de toate categoriile, își doresc același lucru, doar că unii nu recunosc. Ok, zi-mi exact despre ce e vorba și vedem.

– Ei bine, e vorba despre un magazin de ceasuri care și-a propus și a și devenit singurul magazin online de ceasuri si accesorii dedicat bărbaților. Asta nu înseamnă că are doar ceasuri pentru bărbați, ci că încearcă să răspundă nevoilor specifice acestora de a găsi informații corecte și produse de calitate potrivite lor.

– Spune sincer, tu vrei să-mi iei un ceas de ziua mea și vrei să fii sigură că nu mai faci greșeala de anul trecut când tot tu te-ai supărat că nu mi-a plăcut cadoul tău, în loc să mă supăr eu că mi-ai luat parfumul ăla nașpa.

– Din păcate pentru tine nu e așa. E pentru un articol de-al meu. Hai, răspunde-mi.

– Bine. Pe scurt, informații și iar informații. Multe și detaliate. Limpezi și ușor de înțeles, să nu stau cu dicționarul lângă mine. Vreau să cunosc istoricul mărcilor prezentate, știi că am boala cu istoria. Vreau să știu exact daca ceasul ales se potrivește stilului meu de viață. Și toate astea să nu îmi ia ore de studiu, că mi-am cam pierdut răbdarea de la o vreme. Să fie sintetizate frumos, într-un tabel bine organizat pe tipuri de informații. Aaa, să nu uit, garanția și post garanția. Rezistența la șocuri că meșteritul nu se împacă cu orice fel de ceas. Să fiu informat despre promoții ca să prind cea mai bună ofertă. Și să-l pot vedea cu ochii mei că nu prea am încredere în pozele de pe site-uri. Și să aibă multe produse, toate originale, ca să am de unde alege. Mai vrei?

– Cred că e suficient. Ia să vedem pe care l-ai alege, că poate… cine știe 🙂

– Cred că un Ceas SPORT AT9034-54A Eco-Drive de la Citizen. Are mecanism japonez, geamul din safir, e rezistent la apă, are logo pe cadran, cataramă și capacul din spate, și câte nu are…

ceas-citizen-sport-at9034-54a-eco-drive-169230

Sper că s-a uitat și la preț, mi-am spus eu în gând, înainte să-l iau la întrebări pe tatăl meu. După întrebarea inițială așteptam deja cu emoție răspunsul, sperând să nu mai aud de bani și de femei.

Și întradevăr, răspunsul a fost diferit.

– Bani. femei și sănătate, că fără ultima degeaba le ai pe primele două, a râs el. Acum serios, în primul rând calitate și iar calitate. Să inspire încredere și chiar să fie de încredere.  Să aibă și produse clasice, rezistente și elegante. Să pot căuta ușor ce îmi doresc că nu sunt eu chiar un as în ale calculatoarelor. De exemplu, dacă vreau un Tissot, să găsesc ușor toate ceasurile din acest brand și apoi să aflu cât mai multe despre ele. Precizia mă interesează în mod special și durata în timp. Să îl întorc manual, ca pe vremuri. Să aibă cifrele mari și bine conturate ca să le văd și fără ochelari. Să fie vreu ghid ceva care să mă învețe cum să găsesc toate astea. Și pentru că tot am răsfoit site-ul în timp ce vorbeam, uite ce mi-ar place mie. Ceasul T-SPORT T055.410.16.057.00 PRC 200 Black de la Tissot.

ceas-tissot-t-sport-t055-410-16-057-00-prc-200-136156

Concluzia a fost simplu de tras. În afară de bani și femei, bărbații își doresc informații simple dar complete, produse de calitate, originale și numeroase, operativitate și încredere. Partea frumoasă este că și femeile își doresc cam aceleași lucruri. Numai să fie de culoare roz 🙂

4 Thoughts to “Ce-și doresc bărbații”

 1. Păi de ce femei frumoase? Să le fure alţii? 🙂

  1. Atena

   Cine sa va mai inteleaga pe voi, barbatii… :))

 2. Mara Paraschiv

  Atena, mulţumesc pentru minunatele clipe dăruite, la ceasuri târzii, din creaţiile tale.Multă inspiraţie în anii cei mulţi, pe care-i aştepţi ,,să intre pe uşa inimii!”Cu drag, Mara

  1. Atena

   Eu vă mulțumesc pentru vizită și aprecieri. Vă mai aștept cu drag pe blogul meu. Multă sănătate și numai bucurii vă doresc și eu!

Lasă un răspuns