Încă din cele mai vechi timpuri, omul a simțit nevoia de a găsi cele mai frumoase forme de manifestare ale iubirii sale, iar unul dintre cele mai vechi obiceiuri este cel al dăruirii unui inel de logodnă. Acesta datează din anul 1477 de când arhiducele Austriei i-a dăruit un inel cu diamant Mariei de Burgundy și constituie o promisiune de căsătorie – o formă prin intermediul căruia bărbatul își mărturisește iubirea față de aleasa inimii lui.

O altă atestare a acestei tradiții își are obârșia în Egiptul Antic unde cercul era un simbol al întregului, al perfecțiunii și al devotamentului bineînțeles, iar spațiul liber era ca o poartă către eternitate.

Dăruieşte-i un inelul pe măsură!

Dacă ai luat decizia de a te căsători cu iubita ta și ai vrea să-i dăruiești un inel de logodnă deosebit, ar fi bine să găsești unul pe măsura ei. Dar ce înseamnă acest lucru? Cu alte cuvinte, bijuteria inelul pe care o vei alege să se potrivească cu stilul și cu personalitatea ei și bineînțeles să îi vină perfect pe deget. Dacă nu îi știi măsura, ar fi indicat să ceri sfatul unei prietene bune sau al unei rude apropiate – cum este mama ei sau sora sa.

De regulă, domnișoarele sunt foarte pretențioase și simt nevoia de afecțiune și de atenție din partea iubiților lor. Prin urmare, femeile își pot da seama imediat de calitatea pe care o are inelul, iar dacă acesta face parte din categoria produselor prea ieftine, este posibil să nu aibă o calitate prea bună. Așadar, una dintre cele mai importante reguli – nu cumpăra o bijuterie de prost gust. Chiar dacă bugetul te limitează în anumite situații, când vine vorba de alegerea unui inel de logodnă nu ar trebui să te zgârcești, dar nici să-i cumperi cel mai scump inel posibil. Se spune că suma plătită pe achiziționarea unei bijuterii, nu trebuie să depășească venitul bărbatului pe aproximativ două luni.

Cele mai frumoase inele de logodnă

Dacă te întrebi de unde poți găsi un inel care să întrunească toate condițiile enumerate mai sus și pe deasupra să aibă și o calitate superioară, poți accesa site-ul magazinului E-ring. Acolo vei găsi o diversitate de modele de inele la prețuri variate din care poți selecta produsul dorit.

Într-adevăr, logodna este un semn clar prin care amândoi doriți să aduceți relația la un alt nivel. Chiar dacă dragostea nu are certificat de garanție, inelul de logodnă trebuie să aibă o garanție de aproximativ doi ani, iar echipa E-ring îți oferă și acest beneficiu, pe lângă celelalte avantaje.

 

Cererea în căsătorie constituie un moment special pentru orice femeie, din acest motiv, trebuie să alegi cu grijă locul în care o vei cere pe viitoarea ta soție. Nu este necesar să realizezi cine știe ce scenarii complicate, rupte din filme sau să joci vreun rol. Dacă ești tu însuți și îi vorbești din inimă cu sinceritate dăruindu-i bijuteria aleasă, sigur o vei impresiona. În cele mai multe cazuri, spontaneitatea face casă bună cu improvizația. De altfel, dacă ești în pană de idei creative, poți opta pentru varianta clasică deoarece nu se demodează niciodată și anume – invit-o într-o seară la o cină romantică și oferă-i un inel de logodnă deosebit.

Lasă un răspuns