Brățările din argint pentru femei nu se vor demoda niciodată datorită avantajelor pe care le au – sunt elegante, sunt adecvate oricărei ținute vestimentare. Astfel, dacă vrei să cumperi o brățară de argint, indicat ar fi să inspectezi puțin piața pentru a alege un model pe gustul tău și la cel mai bun raport calitate-preț.

Comandă brățări din argint online

Piața de bijuterii este destul de diversificată, astfel că, în ziua de astăzi, poți găsi inclusiv în mediul online o sumedenie de modele la prețuri variate, Având în vedere evoluția pe care a cunoscut-o tehnologia digitală de-a lungul timpului, piața de eCommerce a devenit mult mai accesibilă.

Așadar, posibilitatea de a comanda brățări din argint online constituie o variantă comodă și destul de avantajoasă din punctul de vedere al economiei de timp. Alegerea unei noi piese pe care să o adaugi la colecției de accesorii a devenit o adevărată provocare mai ales dacă luăm în considerare multitudinea de opțiuni existente.

Brățările din argint, accesorii feminine

Nu mai este de mult timp un secret că bijuteriile acordă o notă distinctivă articolelor vestimentare, mai ales dacă sunt asortate cu gust. Printre cele mai populare accesorii, se numără și bijuteriile din argint, preferate de către femeile din întreaga lume.

Semnificațiile pe care le-au dobândit brățările de-a lungul timpului, indiferent de contextele culturale au fost destul de bine întipărite în mentalitatea colectivă.

Astfel, aceste bijuterii purtate pe aceeași mână pot simboliza lumina și întunericul – Yin și Yang. Potrivit unei filosofii din China, acest principiu vorbește despre existența a două forțe – binele și răul care au apărut odată cu lumea, unde Yin este femininul, noaptea răul, iar Yang reprezintă masculinul, ziua sau binele.

La creștini, alăturarea a trei brățări pe o singură mână simboliza Sfânta Treime – Tatăl, Fiul și Sfântul Duh.

Sfaturi de stil – Cum să porți brățările

  • Dacă porți o bluză cu mânecă lungă, nu este recomandat să-ți accesorizezi ținuta cu brățări;
  • Un alt sfat important se referă la încercarea de a evita, pe cât posibil, să porți seturi – pandantiv și lănțișor, inele și brățări din argint deoarece le va oferi hainelor tale un aer anost. De asemenea, în aceste cazuri, ținuta ta poate părea mult prea încărcată și poate avea un aspect inestetic.
  • Brățările din argint simple sunt fine, elegante și au avantajul că pot fi purtate aproape în orice combinație de culori și texturi. Dacă sunt accesorizate corespunzător,pot oferi un aer chic ținutelor casual.
  • Mare atenție la materialul din care sunt confecționate piesele tale vestimentare. Există pericolul ca anumite bijuterii – de exemplu cele în relief să se agațe de puloverele tricotate, de aceea se recomandă să le eviți.
  • Bijuteriile confecționate din argint mai late pot oferi o strălucire discretă hainelor tale dacă le asortezi adecvat. Acestea pot veni în completarea unei ținute vestimentare (de pildă o rochie cu mânecă scurtă sau fără mâneci).
  • De asemenea, dacă îți dorești să porți mai multe brățări va trebui să iei în considerare mai multe aspecte – de pildă materialul, textura, culoarea și forma fiecăreia în parte. Fii atentă cum le asortezi pentru a nu ieși prea mult în evidență.

 

Lasă un răspuns