Cu siguranță te-ai întrebat, de fiecare dată când ai mers la o nuntă, la un botez, la o aniversare sau la alt eveniment, ce fel de flori trebuie să oferi. Există o atât de mare varietate de flori și de aranjamente florale, încât poți fi pus în încurcătură foarte ușor.

Primul lucru de care trebuie să ții cont atunci când cumperi flori pentru o ocazie specială este să cauți o florarie online de lux. Mai ales dacă nu ai timpul necesar pentru a căuta personal buchete de flori. O florărie de lux poate să îți ofere o mare varietate de flori online, ambalate elegant, cu care vei face impresia dorită persoanelor care se sărbătoresc.

Codul bunelor maniere spune că trebuie evitate florile foarte mari precum calele sau nuferii pentru a nu fi de prost gust. Mai ales la o nuntă calele sunt interzise pentru că se spune că aduc ghinon. Nici garoafele nu sunt mai recomandate pentru că există țări unde acestea sunt folosite doar la înmormântări.

Este de preferat să oferi florile fără ambalaj, acesta fiind cel mai elegant mod de a dărui flori. Chiar dacă ambalajul este atrăgător, cu o cromatică intensă și strălucitoare, vedetele trebuie să fie florile nu celofanul.

În ceea ce privește cromatica florilor, atunci când faci o comanda flori online pentru o nuntă, e de preferat să eviți culoarea galbenă, care înseamnă gelozie. Nici culoarea roșu aprins nu este recomandată, fiind culoarea pasiunii și a iubirii, aceasta se oferă doar femeii de care ești îndrăgostit. La un botez, culorile se aleg diferit pentru fetițe sau băieți.

Pot fi și situații în care nu poți participa la un eveniment pentru că ești plecat din localitate. Atunci poți trimite un cadou și poți apela la o livrare flori online. Alegi cel mai potrivit buchet de la o florarie online de lux și îl trimiți împreună cu cadoul potrivit. Nu uita să adaugi și o felicitare sau un mesaj prin care să-ți exprimi bucuria și admirația față de sărbătoriți și dezamăgirea că nu poți participa personal la eveniment. Poți apela pentru aceasta la un serviciu de livrare flori bucuresti.

În general nu poți greși foarte tare oferind diverse tipuri de flori online celor dragi, în orice situație din viața lor, singura greșeală de neiertat este doar aceea de a uita de evenimentele respective sau a nu oferi flori atunci când îi feliciți și le faci urările potrivite.

Lasă un răspuns