Cea mai frecvent folosită urare la noi, la români, este cea de ”La mulți ani”. O spunem foarte des, la zilele de naștere ale celor dragi, ale prietenilor și colegilor de muncă, la onomastica acestora, la sărbătorirea unui număr de ani de la căsătorie, la revelion, etc. Și aproape de fiecare dată când îi spunem cuiva ”La mulți ani”, mai ales celor din familie sau prietenilor, ne însoțim cuvintele cu o floare sau un buchet de flori.

Cum alegem florile cele mai potrivite pentru fiecare sărbătorit în parte?

De cele mai multe ori ne ghidăm după preferințele persoanei respective. Dacă știm că preferă trandafirii, cu siguranță vom alege un buchet de flori online în care va predomina regele florilor, trandafirul. Putem face o comanda flori online de la Floraria Maison d’Or, unde vom găsi buchete superbe de trandafiri, sau coșuri ori cutii cu flori, elegante și ușor de transportat.

Dacă nu cunoaștem preferințele sărbătoritului, vom încerca să facem o comanda flori online de sezon cu care să surprindem plăcut și să facem o bucurie persoanei care își serbează ziua numelui sau ziua de naștere.

Dacă alegem să facem comandă la o florarie online putem solicita să fie adăugată în buchetul de flori și o felicitare prin care să transmitem și în scris urările noastre. Avantajul la o livrare flori online este și acela că poți face comanda la orice oră din zi sau din noapte și de oriunde ai fi, și vei beneficia de livrarea buchetului unde și când dorești tu.

Alegerea florilor pentru un bărbat este un pic mai dificilă. Mai ales că la noi nici nu se prea obișnuiește să oferi flori bărbaților. Dacă unei femei poți să îi dăruiești aproape orice fel de flori online, pentru un bărbat florile trebuie să fie într-o singură culoare, sau cel mult două, iar buchetul trebuie să fie mai sobru, chiar minimalist. Poți alege crini, garoafe sau alte flori pe care știi că acesta le preferă. Foarte potrivite sunt aranjamentele florale, care să conțină, pe lângă felicitare, și o sticlă dintr-o băutură fină.

Orice flori ai alege, sigur vei face o bucurie celor dragi, dacă îți vei însoți urările de ”La mulți ani” cu un buchet încântător, parfumat și plin de culoare.

Lasă un răspuns