La o întâlnire romantică se dăruiesc întotdeauna flori. De câte ori nu s-a întâmplat să mergi pe stradă și să vezi un băiat cu un trandafir în mână și să te gândești imediat că merge să se întâlnească cu iubita lui… Și este firesc să fie așa, pentru că florile au fost dintotdeauna omagiul cel mai sincer și fidel al iubirii.

Dar ce fel de flori, ce soi, ce număr și în ce ambalaj trebuie să ofere un îndrăgostit, un prieten, un soț, femeii pe care o iubește?

Toate florile pot simboliza, pe lângă alte aspecte, și iubirea, dar trandafirul, laleaua și crinul sunt pe primul loc în acest clasament. În special culoarea roșie este cea care amplifică mesjul de iubire, așa că aproape orice floare de această culoare poate fi un mesager ideal al sentimentelor înalte.

Dacă la prima întâlnire se merge de obicei cu o singură floare, dar una care să inspire o iubire ce abia se înfiripă, precum ghiocelul, liliacul sau orhideea, culoarea roz fiind de preferat, pentru o iubire matură un cadou special din trandafiri criogenati ieftini este ideal. Avantajul de neprețuit al acestor trandafiri criogenați este acela că durează în timp. Este de fapt singura calitate care lipsește unei flori. Aceea de a dăinui în timp. Ei bine, în ziua de astăzi, poți dărui o floare iubitei de care aceasta să se bucure și peste 20 de ani. Ei pot fi dăruiți ambalați în cupolă protectoare de sticlă sau în cutie.

În ceea ce privește culoarea potrivită, poți alege trandafiri criogenati pret bun în funcție de sentimentele pe care vrei să le transmiți.

Dacă alegi un trandafir criogenat alb îi vei sugera partenerei tale că o vei iubi mereu, că ea îți este iubită dar și prietenă, că o apreciezi sincer iar sentimentele tale sunt pure si curate.

Un trandafir galben comunică o stare de exaltare în fața frumuseții ei, bucuria faptului că ai întâlnit-o fiind una nemărginită. Și o umbră de gelozie poate fi citită în culoarea unui astfel de trandafir.

Trandafirul portocaliu transmite sentimentul de iubire pasională, fascinația nemărginită în fața frumuseții și perfecțiunii ei. Culoarea portocalie este pretențioasă și trebuie aleasă cu grijă pentru momente cu totul speciale.

Rozul este însă culoarea gingășiei și este cel mai potrivit pentru a fi dăruit la primule întâlniri. Un trandafir criogenat roz va aduce aminte pentru mulți ani de primul fior al iubirii. El va rămâne de-a lungul timpului dovada vie a începutului de drum împreună.

Pentru cei sau cele cu gusturi mai extravangante există și trandafiri criogenați de culoare verde sau albastru, multicolori, dar și în forme deosebite, cum ar fi cel în formă de inimă. Aceste culori aduc o notă de mister, de încântare, emoție și pasiune.

Indiferent de culoarea aleasă, trandafirii criogenați sunt un cadou select și rafinat de care se va bucura orice femeie. Păstrat cu grijă, ferit de razele soarelui și de umezeală, acesta va fi mărturia peste timp a celor mai frumoase clipe petrecute împreună.

 

Lasă un răspuns